Hakkımızda

Otuz yılı aşkın farklı sektörlerde ki ticari tecrübelerden bir ekip ile gıda sektöründe başarılı bir maziye sahip firmanın ortaklığı birleşerek deneyimlerini ve birikimlerini Nevşehir halkının hizmetine sunmak gayretiyle Gross50 Anonim şirketini kurarak ilk mağazası ile faaliyetlerine başlamıştır.

Faaliyetine 2017 yılında başlayan Gross50, tüketicinin temel gıdadan temizliğe, atıştırmalıktan içecek çeşitlerine, aksesuardan mutfak araç gereçlerine, kırtasiyen iç giyime kadar temel ihtiyaçlarını temiz, taze, kaliteli ve en uygun fiyat avantajlarıyla karşılamayı kendine şiar edinmiştir.

Gross50 kazancının helal ve temiz olmasını ana ilke olarak baz almış, insanların başta akıl olmak üzere her türlü sağlığını tehdit edecek, manevi değerlerimize ters gelen ürünleri almamayı ve satmamayı ana ilke olarak belirlemiştir. Bu çerçevede başta tedarikçileri olmak üzere güven esasına dayalı kalıcı dostluklar kurmayı hedefleyerek yola çıkmıştır.

Müşteri memnuniyeti, çalışanların refahı ve mutluluğu vazgeçilmezlerimizden olup, insanımızın tüketim ihtiyaçlarını en makul, en uygun şartlarda temin edilmesi noktasında büyük çaba ve gayret serf etmekteyiz. Daha çok alanın daha az bir bedel ödemesini sağlayacak adet-paket ve koli ayırımı ile sağlanan fiyat skalası bizi klasik marketlerden ayırt eden en belirgin özelliklerimizdendir. Ayrıca ürün çeşitliliği, ulaşılabilirlik, ferah bir ortam tüm müşterilerimizin ailece güven içerisinde alış-veriş yapmalarına imkân sağlayan temel özelliklerimizdendir.

Nevşehir’in ilk ve tek Toptan & Perakende mağazası olan Gross50, kendisine “Bir gün değil her gün; Bir üründe değil tüm ürünlerde en uygun fiyat” politikasını ana fikir olarak benimsemiş ve bunun gerçekleşmesi için yoğun bir çaba içerisine girmiştir. Aldatıcı ve geçici kampanyalardan ziyade yılın her günü en uygun fiyatı sunmak, ürünün maliyetine yansıyacak her türlü reklam ve gereksiz harcamalardan kaçınmak, güvenliği tescillemiş ve halkımız tarafından tercih edilir olmuş marka çeşitliliğini sağlamakta temel ilkelerimizdendir.


"Mağazamızdan sadece satın aldığınız ürünlere ücret ödersiniz!"


İletişim

  • Adres: Güzelyurt Mah. Ürgüp Cad. No:65/A NEVŞEHİR

  • Tel: 0 (384) 213 24 24

  • Email: info@gross50.com.tr

Takip Edin